Epe

In Epe kunt u terecht op meerdere adressen. Ook kunt u gebruik maken van thuiszorg. Wij bieden u zorg en woonplezier op maat in een vertrouwde omgeving, afgestemd op uw wensen en behoeften.

De Boskamp

De Boskamp is een prachtig gelegen woonzorgcentrum in Epe, met uitzicht op landelijk groen en dicht bij het gezellige dorpscentrum. In het verzorgingshuis wonen 84 bewoners. Daarnaast zijn er 2 plaatsen voor tijdelijke opname. De Boskamp staat open voor iedere oudere met een verblijfsindicatie. Verder zijn er ook nog 38 zorgwoningen in De Hoge Kamp en 47 in het appartementencomplex Bekenborgh. Hier woont u zelfstandig, en kunt u gebruik maken van zorg en diensten vanuit De Boskamp.

De Eijk

In deze locatie aan de rand van het dorp Epe bieden we dagopvang aan (beginnend) dementerende cliënten, op basis het ‘persoonsgebonden budget’ (PGB). U kunt dagelijks bij ons terecht om lekker actief te blijven zoals u dat wilt, bijvoorbeeld met lezen, puzzelen of schilderen, alleen of met anderen. Wij staan graag voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen. Er is een grote collectie muziek aanwezig, een bibliotheek, een uitgebreide keuken en een kunstatelier. De locatie nodigt uit tot het maken van een wandeling in de bosrijke omgeving.

Andere locaties in Epe

- Bekenborgh (zorgwoningen en zorgsteunpunt)
- De Hoge Kamp (zorgwoningen en zorgsteunpunt)
- De Schakel (dagverzorging)
Tevens bieden wij in de gemeente Epe thuiszorg