De Nachtwacht op Mariposa

Sinds 18 oktober kunnen bewoners en hun naasten, medewerkers en vrijwilligers op woonzorglocatie Mariposa één van de vier levensgrote replica’s van de Nachtwacht bewonderen. Het imposante schilderij blijft daar tot en met 7 november. Belangstellenden zijn van harte welkom om het schilderij op zaterdag 5 november op Mariposa te komen bewonderen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

Renate Zondag, manager Welzijn bij WZU Veluwe: ‘’We vinden het fantastisch dat het gelukt is de Nachtwacht bij ons op locatie te verwelkomen. De laatste twee, bijna drie, jaar waren veel van de bewoners op onze woonzorglocaties niet in staat een bezoek te brengen aan culturele instellingen. Middels dit initiatief van het Rijksmuseum en Philips, kunnen we hen een hart onder de riem steken. Zij, hun naasten, onze medewerkers en vrijwilligers kunnen het schilderij drie weken lang bewonderen en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.’’

Belangstellenden zijn welkom
Belangstellenden zijn op zaterdag 5 november ook van harte welkom het meesterwerk te komen bekijken. Dat kan tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.30 uur en 16.30 uur, op woonzorglocatie Mariposa, in ’t Harde.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese