Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Elburg op bezoek bij Mariposa

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Elburg kwam dinsdagmiddag 22 november langs voor een bedrijfsbezoek in woonzorglocatie Mariposa. Er werd gesproken over de kansen en moeilijkheden in de zorg, ontwikkelingen voor de toekomst en de nieuwbouw.

In gesprek
Het college van burgemeester en wethouders nam zelf het initiatief de collegevergadering te combineren met een bedrijfsbezoek. Om die reden heeft het college in de ochtend vergadert in de ‘Oude Vlindertuin’ en na de lunch was het tijd voor een gesprek over de gevolgen van corona voor bewoners en medewerkers, de ontwikkelingen bij Mariposa en in de VVT-sector in het algemeen en over de aanstaande nieuwbouw in de nieuwe wijk De Hokseberg.

Aanwezig
Bij het gesprek waren namens de gemeente burgemeester Jan Nathan Rozendaal , de wethouders Henk Wessel, Willem Krooneman, Bertus Jeensma, Lyda Sneevliet-Radstaak en gemeentesecretaris Alerieke van der Maat-Bosma aanwezig. WZU Veluwe werd vertegenwoordigd door José Geertsema (bestuurder), Petra Meijers (locatiemanager Mariposa & Het Nieuwe Feithenhof), Egbert van der Steege (manager Bedrijfsvoering) en Chris van Os (voorzitter CPR ’t Harde) aanwezig.

Ontmoeten
Het was een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese