Aannemingsovereenkomst voor fase II van De Bunterhoek in Nunspeet getekend

De aannemingsovereenkomst voor de tweede fase werd dinsdag 8 juni 2021 getekend door Wim Martens, bestuurder van WZU Veluwe en Wim Prins, eigenaar van Prins Bouw. Dit wordt het derde bouwproject met Prins Bouw. Na de zomer wordt er gestart met de bouw van 26 appartementen bij De Bunterhoek in Nunspeet. Deze appartementen worden gebouwd voor cliënten met een psychogeriatrische- en/of een somatische zorgvraag.

Als alles volgens planning verloopt, zal de bouw ongeveer een jaar duren. Na de afronding van de bouw zal direct gestart worden met de aanleg van een parkeerterrein langs de Elburgerweg.

RTV Nunspeet
Maandag 7 juni maakte RTV Nunspeet nog een leuk filmpje over de sloop van het oude gebouw. In het filmpje vertelt Egbert van der Steege, manager Vastgoed WZU Veluwe over de voortang. Zeker de moeite waar om even te bekijken.

> Klik hier voor de korte film.

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese