Actiedag in Rehoboth brengt maar liefst €1.600,- op!

Op 23 februari was er in Rehoboth in Wapenveld een actiedag voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Dit was een groot succes, er werd maar liefst €1.600,- opgehaald!

Idee van mevrouw Bosman

Het idee kwam van één van de bewoners, mevrouw Bosman. Al snel werd er een programma in elkaar gedraaid voor een speciale actiedag in woonzorglocatie Rehoboth. Uiteraard was mevrouw zelf ook van de partij.

Markt

Tijdens deze dag hebben we verschillende lekkernijen verkocht, die zijn gemaakt door medewerkers. Ook verkochten we nieuwe en tweedehands spulletjes, die we in vier dagen tijd hebben verzameld onder de medewerkers. In de middag kon iedereen tegen betaling schoenen, koper of een rollator laten oppoetsen.

De opkomst was geweldig en de opbrengst was meer dan verwacht. We zijn ontzettend blij en trots dat we een bedrag van maar liefst € 1.600,- kunnen overmaken aan Giro555.

Alle deelnemers en kopers, bedankt!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese