Bestuurder Wim Martens neemt afscheid van WZU Veluwe

Te midden van collega’s en gasten heeft Wim Martens donderdag 25 augustus afscheid genomen als bestuurder van WZU Veluwe. Martens stopt met werken en gaat met pensioen.

Bijna negen jaar was Wim Martens bestuurder van de zorgorganisatie. Onder zijn leiding vernieuwde WZU Veluwe diverse woonzorglocaties en maakte de overstap naar verpleeghuiszorg. Tijdens de coronacrisis in 2020 en 2021 kwam Martens in de landelijke media op voor de gehele VVT-sector.

Lovende woorden
Martens ontving bij zijn afscheid lovende woorden van de Raad van Toezicht. In een film en een speciaal magazine blikten collega’s terug op zijn bestuursperiode en gastspreker Erik Scherder hield een boeiend verhaal over de hersens en dementie.

Tournee
Eerder nam Martens met een afscheidstournee al afscheid van cliënten en medewerkers van de woonzorglocaties en thuiszorg. Daarbij deelde hij ijsjes uit en was er muziek. De vijf locaties krijgen elk een grote houten tuinbank als herinnering aan de bestuurder.

Nieuwe bestuurder
José Geertsema volgt Wim Martens op als bestuurder van WZU Veluwe. Geertsema heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Zij was tot voor kort bestuurder van Extra ZorgSamen en had bij een aantal (zorg)organisaties een toezichthoudende functie. Op 1 september start zij officieel als nieuwe bestuurder.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese