Boerenmarkt

Mooie opbrengst van de Boerenmarkt.

Gul gegeven door  de ondernemers van Doornspijk.

De opbrengst is € 458,90. Van dit geld kunnen wij  wat extra’s doen voor de bezoekers van de dagverzorging in Hart van Thornspic, zoals  het aanschaffen van materiaal en een keer een bijzondere activiteit.

Dirk Bok heeft het Spar-boodschappenpakket (bedrag:13,96) gewonnen. Mevrouw Vlieger raadde het aantal snoepjes (777)in de glazen pot. De overige prijzen van de ondernemers van Doornspijk zijn gewonnen door mensen die een enveloppe hadden gekocht voor €1,- waarop een prijs was gevallen.

Nogmaals iedereen die ons heeft gesponsord en ook degenen die zich hebben ingezet hartelijk bedankt!

 

Kraam WZU Boerenmarkt is mogelijk gemaakt door de betrokken steun van: Modehuis De Horsten, De forellen kwekerij, Bakwinkeltje, Bibliotheek, Re Fit, kaasboerderij van Zeeburg, Slagerij van de Weg,  De Spar, van den Hardenberg, Garagebedrijf Karzijn, Garagebedrijf van de Beek, Garagebedrijf Hooghordel, Garage Broekhuis, Miekes Sieraderie, Martin Haarmode, Cafetaria Halfweg, Cafetaria Wolf  en De Boer makelaardij.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.