Cliënten Het Nieuwe Feithenhof weer ‘thuis’

Woensdag 8 augustus was het eindelijk zover! Een bijzonder moment voor de cliënten van woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof in Elburg. Na 7 maanden elders te hebben gewoond, keerden zij terug naar hun vertrouwde omgeving. Terug naar een gerenoveerd en toekomstgericht woonzorgcentrum.

Warm ontvangst
Rond 14.30 arriveerde het merendeel van de cliënten in Elburg. Daar stonden familieleden, medewerkers, vrijwilligers en belangstellenden hen op te wachten terwijl leden van muziekvereniging Concordia herkenbare meezingers speelden. ‘Welkom thuis!’ staat er op het spandoek welke is bevestigd aan de gevel van het gerenoveerde woonzorgcentrum. In de gezamenlijke ruimte verwelkomden Wim Martens, bestuurder van WZU Veluwe en wethouder Willem Krooneman de aanwezigen in hun nieuwe, prachtige woonomgeving.

Renovatie
Het oude woonzorgcentrum was onvoldoende afgestemd op de zorgbehoefte van de huidige en toekomstige bewoners. Het nieuwe eigentijdse woonzorgcentrum voldoet aan de eisen van het bieden van zware zorg. Voor cliënten met lichamelijke beperkingen beschikt Het Nieuwe Feithenhof nu over 40 ruime en lichte ‘wonen met zorg’ appartementen. Verder biedt het vernieuwde woonzorgcentrum huisvesting in een kleinschalige woongroep voor 24 cliënten met dementie.

De afgelopen periode is er een enorme prestatie geleverd door cliënten, hun contactpersonen, vrijwilligers, medewerkers van WZU Veluwe, Prins Bouw en Lengkeek Architecten. Tijdens de verbouwwerkzaamheden is er veel aandacht uitgegaan naar de cliënten. Er is maximaal ingezet om deze periode voor hen op een prettige manier te overbruggen.

Welkom!
Benieuwd naar het compleet vernieuwde Het Nieuwe Feithenhof? U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee in het sfeervolle restaurant.

Meer informatie
Bekijk hier de brochure voor meer informatie over het gerenoveerde Het Nieuwe Feithenhof.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese