Dag van het Werkplezier in de Zorg: ‘Werken in de zorg is dankbaar en waardevol’

Het is vandaag de Dag van het Werkplezier in de Zorg. Een dag om te laten zien hoe waardevol het werk in de zorg kan zijn. Werk waarin we bij WZU Veluwe allerlei kansen en doorgroeimogelijkheden bieden. En werk dat je samen doet, met elkaar en voor elkaar.

Eigenlijk is iedere dag in de zorg een dag van plezier. Dat vertelt Alina Bruijnes, afdelingsassistent op De Bunterhoek, in onderstaande video. Alina geniet van haar werk, het contact met cliënten en de samenwerking met collega’s. “Het is fijn dat mensen zich hier thuis mogen voelen. Dat ik daarvan deel mag uitmaken is geweldig. Je doet het samen, met elkaar en voor elkaar.”

Nieuwe collega’s
Om onze cliënten de zorg en aandacht te kunnen geven die zij nodig hebben, is WZU Veluwe regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Dus ben je op zoek naar een baan in de zorg met veel werkplezier? Bekijk dan onze vacatures

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese