EBF Foundation en WZU Veluwe organiseren festiviteiten voor tuinactie Het Nieuwe Feithenhof

Woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof viert zaterdag 21 augustus feest. Die dag gaat officieel de eerste schep de grond in voor de aanleg van een nieuwe tuin. EBF Foundation en WZU Veluwe organiseren daaromheen diverse festiviteiten.

Ruim anderhalf jaar zamelden de mannen van EBF Foundation geld in voor de aanleg van een tuin bij Het Nieuwe Feithenhof. Dankzij veel gulle gevers, speciale acties en andere donaties is met de actie Van Puin naar Tuin een prachtig bedrag bijeengebracht. Dat betekent dat in augustus de aanleg van de belevenistuin van start gaat.

Belevenistuin
WZU Veluwe is heel blij met de inzet van de heren. “Er is een geweldig bedrag verzameld”, zegt locatiemanager Petra Meijers. “Onze bewoners en hun familie krijgen een prachtige tuin. We hopen de start met elkaar op een feestelijke manier te kunnen vieren.”

Feestelijk programma
Het programma op 21 augustus omvat onder meer een zomermarkt en een muzikaal optreden. Alle activiteiten zijn buiten op het terrein rond Het Nieuwe Feithenhof. EBF Foundation heeft een speciale gast uitgenodigd voor de officiële starthandeling. “Samen maken we er een gezellige dag van”, vertelt Petra Meijers.

Zomermarkt
Voor de zomermarkt kunnen standhouders zich nu al aanmelden. Een kraampje huren kost €35, reserveren kan tot 5 augustus via bureauwelzijn@wzuveluwe.nl. De feestdag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en is onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese