Eper wethouder Lia de Waard wordt directeur Zorg bij WZU Veluwe

Wethouder Lia de Waard-Oudesluijs van gemeente Epe treedt in dienst bij WZU Veluwe. Zij gaat per 15 augustus aan de slag als directeur Zorg.

Als wethouder was Lia de Waard onder meer verantwoordelijk voor zorg en welzijn en cultuur. “Ik heb mij de afgelopen jaren met veel plezier ingezet voor de Eper samenleving”, zegt zij. “Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging om vanuit een andere rol daar verder aan te werken.”

Opgave ouderenzorg
Bestuurder José Geertsema van WZU Veluwe is blij met de overstap die Lia de Waard maakt. “We staan in onze organisatie en samen in de regio voor de opgave om de ouderenzorg bereikbaar, beschikbaar en betaalbaar te houden. Samen met Lia maken we ons daar graag sterk voor.”

Directieteam
WZU Veluwe is bezig met het vormen van een klein directieteam om de organisatie goed en efficiënt aan te kunnen sturen. Egbert van der Steege, die al langer bij WZU Veluwe werkt, is per 1 juli benoemd tot directeur Bedrijfsvoering & Vastgoed. “Ook op het gebied van woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers willen en moeten we stappen zetten richting de toekomst. Ik lever daar graag een bijdrage aan.”

José Geertsema is dankbaar voor beide benoemingen: “Ik zie met vertrouwen uit naar onze samenwerking.”

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese