Evenement Samen Geloven op 21, 22 en 23 juni 2022

Het is bijna zover! Vanaf morgen, dinsdag 21 juni, tot en met donderdag 23 juni vindt het evenement Samen Geloven plaats in ’t Huiken, in Elburg.

Een spetterend programma
Speciaal voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers wordt er een spetterend programma in het teken van geloof, hoop en liefde aangeboden: zij mogen genieten van een voorstelling van een zandkunstenaar, die onder andere het verhaal van ‘de verloren zoon’ zal uitbeelden. In dit verhaal komen geloof, hoop en liefde prachtig naar voren. Daarnaast worden er gezamenlijk voor de cliënten bekende liederen gezongen onder begeleiding van gerenommeerde musici en het WZU Veluwe Collegae-gelegenheidskoor en zullen cliënten zelf vertellen wat geloof, hoop en liefde voor hen betekenen.

Bijdrage van de Dirk Gaasbeek Stichting
WZU Veluwe kan dit evenement organiseren dankzij een gulle bijdrage van €3300,- van de Dirk Gaasbeek Stichting. Deze stichting zet ter herinnering aan de in 2018 overleden Dirk Gaasbeek, specialist Ouderengeneeskunde bij Zorgcentrum De Betuwe en bij WZU Veluwe, muziek in om het leven van mensen met een hersenaandoening te verbeteren. Zij verbindt sponsoren en verpleeghuizen om mooie muziekprojecten in de ouderenzorg, zoals Samen Geloven, te realiseren. Daar zijn wij de stichting zeer dankbaar voor!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese