Feestelijke heropening Het Nieuwe Feithenhof

Op 8 augustus 2018 opende het compleet vernieuwde woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof haar deuren, en keerden de bewoners vanuit de tijdelijke huisvesting in Wapenveld terug in Elburg. Drie maanden later, op woensdag 14 november, was het zover! Onder toeziend oog van een aantal genodigden, de bewoners, hun contactpersonen, medewerkers en vrijwilligers werd het woonzorgcentrum officieel heropend door de burgemeester van Elburg de heer J.N. Rozendaal samen met een bewoner van Het Nieuwe Feithenhof, de heer L. van Wezep.

Voorafgaand aan de openingshandeling, het doorknippen van een rood lint, gaf de burgemeester in zijn toespraak aan dat de bewoners blij zijn met de terugkeer in ‘hun’ Elburg. Speciaal voor de gelegenheid was er een grote feesttent geplaatst voor het woonzorgcentrum. De aanwezigen genoten van de dichtkunst van de stadsdichter, de vrolijke clowns, de accordeonist en de traditionele poffertjeskraam.

Alle zorg en aandacht die u wenst
Woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof beschikt over royale appartementen en studio’s voor mensen met ernstige lichamelijke of psychogeriatrische beperkingen die intensieve zorg nodig hebben. Van alle comfort, zorg en services voorzien. Het woonzorgcentrum heeft 40 royale ‘wonen met zorg’ appartementen en twee kleinschalige woonvormen voor in totaal 24 cliënten met dementie.

Een zinvolle dagbesteding
Vanaf januari kunt u in Het Nieuwe Feithenhof ook terecht voor een zinvolle dagbesteding in het wijkontmoetingscentrum. Speciaal voor mensen die behoefte hebben aan een dagstructuur of gewoon op zoek zijn naar gezelligheid.

Maak kennis met Het Nieuwe Feithenhof
Bent u benieuwd hoe het vernieuwde en eigentijdse woonzorgcentrum eruit ziet? U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee in ons restaurant.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese