Herdenkingsbijeenkomst in Het Kodal

In Het Kodal in Nunspeet organiseren we dinsdag 26 november een herdenkingsbijeenkomst waar we de bewoners en vrijwilligers, die tussen 1 november 2018 en 1 november 2019 zijn overleden, op persoonlijke wijze samen willen herdenken. Onder andere om per overledene een roos te plaatsen. Daarnaast is er ruimte voor samenzang en een korte meditatie door pastoraal werker Bert Lammers.

Nabestaanden van bewoners en vrijwilligers zijn van harte welkom om samen met medewerkers, vrijwilligers en bewoners de overledenen te gedenken.

Wij houden graag rekening met uw komst. Wilt u zich om die reden vóór 23 november aanmelden via onderstaand formulier? Ook kunt u aangeven of u zelf de herdenkingsroos wilt plaatsen.

Er is vanaf 19.00 uur koffie en thee. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Na afloop van het officiële gedeelte is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanmeldformulier herdenkingsbijeenkomst in Het Kodal

Graag meld ik mij aan voor de herdenkingsbijeenkomst in Het Kodal in Nunspeet op dinsdag 26 november 2019.
 
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.