Herdenkingsbijeenkomst in Mariposa

De medewerkers van Mariposa organiseren donderdag 16 januari 2020 een herdenkingsbijeenkomst. Daarbij willen we de bewoners en vrijwilligers die tussen 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019 zijn overleden op persoonlijke wijze samen herdenken. Voor iedere overledene plaatsen we een roos. Ook is er ruimte voor samenzang en een korte meditatie door pastoraal werker Bert Lammers.

Nabestaanden van bewoners en vrijwilligers zijn van harte welkom om samen met medewerkers, vrijwilligers en bewoners de overledenen te gedenken. De herdenkingsbijeenkomst wordt gehouden in Jeanne d’Arc, Hertog Willemweg 3 in ’t Harde.

Aanmelden
Wij houden graag rekening met uw komst. Wilt u zich om die reden vóór 30 december aanmelden via onderstaand formulier? Ook kunt u aangeven of u zelf de herdenkingsroos wilt plaatsen en of u een eigen bijdrage (bijvoorbeeld een gedicht) wilt leveren.

Er is vanaf 19.00 uur koffie en thee. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Na afloop van het officiële gedeelte is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanmeldformulier herdenkingsbijeenkomst in Mariposa

Graag meld ik mij aan voor de herdenkingsbijeenkomst in Mariposa in 't Harde op donderdag 16 januari 2020.
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.