Heropening dagbesteding Het Nieuwe Feithenhof

Het Nieuwe Feithenhof heeft opnieuw haar deuren geopend voor dagbesteding voor mensen die zelf geen activiteiten meer kunnen ondernemen en daardoor weinig sociale contacten hebben. Dagbesteding is er ook voor de ontlasting van mantelzorgers. Hiermee blijft het voor veel mensen mogelijk om thuis te kunnen blijven wonen. De dagbesteding vindt op de maandagen en de donderdagen van 10.30 tot 17.00 uur plaats in de ‘Buitenhof’, Nunspeterweg 7 in Elburg. Wanneer de vraag naar dagbesteding in Elburg groot is, zal het dagbesteding ook op andere dagen geopend zijn.

Een fijne dag samen met anderen
Woont u zelfstandig en bent u op zoek naar ontspanning, gezelligheid en een luisterend oor? Wilt u mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten doen? Of heeft u behoefte aan meer structuur in uw dagen? Dan is de dagbesteding wellicht iets voor u.

Afwisselend dagprogramma
In een gezellige en liefdevolle omgeving bieden we u een afwisselend dagprogramma waarbij stimulering, ontspanning, ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Onder begeleiding van ervaren en betrokken medewerkers van WZU Veluwe. We drinken gezamenlijk koffie en thee en organiseren activiteiten die afgestemd zijn op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Van creatieve en educatieve activiteiten tot geheugentrainingen en gezamenlijke wandelingen. Meedoen mag, maar niets is verplicht. Tussen de middag geniet u met elkaar van een warme maaltijd.

Vervoer
Lukt het u niet om zelf naar de dagbesteding te komen, dan kijken we samen met u of iemand in uw omgeving u kan brengen en halen. Is dat niet mogelijk? Dan kunt u gebruikmaken van vervoer met de Memovo bus.

Meer informatie
Voor het krijgen van dagbesteding heeft u in de gemeente Elburg geen indicatie nodig. Bent u enthousiast? Of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met Anita Krupe , coördinator dagbesteding. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 06 147 54 715. U kunt ook contact opnemen met woonzorglocatie Het Nieuwe Feithenhof via telefoonnummer (0525) 68 13 34.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese