Het ANWB Fonds: Hoogte financiële bijdrage is bekend!

Woonzorglocatie Mariposa was begin juli genomineerd voor een financiële bijdrage uit het ANWB Fonds met een tuin voor onze cliënten met dementie.

Het ANWB Fonds
Het ANWB fonds is in het leven geroepen vanwege het 135 jarig bestaan van de ANWB. Er is €135.000 beschikbaar gesteld, verdeeld over de 12 provincies. Mariposa heeft begin juli aangegeven gebruik te willen maken van dit fonds voor een gezellige, veilige en aangepaste tuin voor de cliënten met dementie.

Resultaat
Via onze website en social media riepen we de mensen op om te stemmen. En met resultaat! Wij zijn in de provincie Gelderland als tweede geëindigd (nummer 1 is Stichting Bio Kinderrevalidatie). Dit betekent dat we een bedrag van €3.750,- van de ANWB ontvangen. Hier zijn we heel erg blij mee!

Hartelijk dank!
We konden dit mooie bedrag binnenhalen dankzij degenen die een stem uitbrachten op ons project. Via deze weg willen we iedereen dan ook graag bedanken voor zijn of haar stem…

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese