Hoogste punt nieuwbouw De Bunterhoek in Nunspeet bereikt

Recentelijk bereikten de bouwvakkers van Prins Bouw het hoogste punt van de bouw van woonzorgcentrum De Bunterhoek. Op woensdag 29 mei zullen we dit officiële moment samen met de betrokkenen vieren.

Onder toeziend oog van een grote groep genodigden gaf wethouder J. Groothuis, middels het onthullen van het bouwbord, op dinsdag 26 juni het startsein voor de nieuwbouw. Nu, 11 maanden later, staan we opnieuw stil bij een bijzonder moment: de viering van het hoogste punt van de bouw van het woonzorgcentrum.

Bouwen aan de toekomst
Nieuwbouw is nodig omdat het huidige complex niet meer voldoet aan de eisen die de huidige en toekomstige zorg daaraan stelt. De nieuwe woonzorglocatie wordt gebouwd door Prins Bouw en Unica Installatietechniek staat garant voor de verschillende installaties. In de nieuwbouw komen in totaal 114 appartementen en zorgstudio’s. Bestaande uit 52 wonen-met-zorg appartementen en vijf kleinschalige woongroepen met ieder 12 of 13 studio’s. Deze ruimtes, maar ook de ‘wonen met zorg’ appartementen, worden modern en royaal van opzet.

Naar verwachting is de nieuwe woonzorglocatie eind 2019 gereed.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese