Komt u vrijdag 2 maart naar de Seniorenbeurs in Nunspeet?

WZU Veluwe is deelnemer aan de seniorenbeurs op vrijdag 2 maart 2018 in Veluvine Nunspeet. Het thema van dit jaar is “Wonen”.
De beurs wordt georganiseerd door Welzijn Nunspeet in samenwerking met Ouderbonden en de Gemeente Nunspeet.

Senioren nemen nog tot op hoge leeftijd actief deel aan het maatschappelijke leven. Lichamelijk en geestelijk fit zijn vergemakkelijkt de zelfstandigheid en het deelnemen aan de samenleving. Tijdens de beurs zijn er diverse aanbieders aanwezig om u wegwijs te maken hoe u een goede en verantwoorde manier langer thuis kunt blijven wonen. Er zal een diversiteit aan standhouders aanwezig zijn die u als bezoeker alles kunnen vertellen over veiligheid in en rondom het huis. Ook de zorgaanbieders uit de regio zullen ruim vertegenwoordigd zijn.

Deze beurs is niet alleen informatief maar vooral ook gezellig.
Komt u ook op vrijdag 2 maart naar de Seniorenbeurs in Nunspeet? De beurs wordt gehouden in Veluvine FA Molijnlaan 186 Nunspeet.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.