Dagbesteding De Eijk

Cliënten met bijzondere interesse voor cultuur, natuur, kunst en muziek kunnen terecht in De Eijk, een locatie voor dagbesteding in Epe. Deze locatie heeft onder andere veel aandacht voor (klassieke) muziek en er wordt regelmatig tijd besteed aan creatief bezig zijn.

De Eijk is gelegen het centrum van Epe, in het Kulturhus aan de Stationsstraat 25. Dit biedt mogelijkheden om samen de markt te bezoeken of bijvoorbeeld de bibliotheek. Ook gaan een aantal bezoekers naar Ben Aa om te schilderen.

Mocht u belangstelling hebben om één of meerdere dagen onze gast te zijn, dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Samen ontdekken we wat uw mogelijkheden, behoeften en wensen zijn. Uw mogelijkheden staan bij ons altijd voorop, niet wat we bieden kunnen. Uitgangspunt bij de dagbesteding is dat u bij ons zichzelf kunt zijn, zonder op uw tenen te lopen om aan verwachtingen te moeten voldoen. Tijdens de dagbesteding wordt er structuur gebracht in de dag en stimuleren we deelname aan activiteiten als geheugentraining en bewegingsoefeningen. Maar er is ook volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid. U ontvangt de begeleiding en of ondersteuning die bij uw situatie past.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese