Mantelzorg Fair zaterdag 18 januari

Bent u mantelzorger? Dan nodigen wij u van harte uit voor de Mantelzorg Fair op zaterdag 18 januari. Samen met KleinGeluk, Riwis Zorg en Welzijn, Stichting Nusantara en Hanzeheerd organiseren we een speciale fair waarbij zowel de informele zorgaanbieders als ondernemers betrokken zijn. De Mantelzorg Fair vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in De Heerd, Van Meurslaan 3 in Heerde.

Even tijd voor ontspanning en inspiratie
In de foyer vindt u allerlei informatiekraampjes met onderwerpen die voor u als mantelzorger interessant kunnen zijn. Ook is er een wellnessruimte, waar voetreflex- en handmassages worden gegeven. In de theaterzaal zal programmamaakster Carilijne Pieters haar documentaire ‘De liefde is alles, hè’ presenteren. Ook voor een muzikaal intermezzo wordt gezorgd. Daarnaast kunt u deelnemen aan een of meerdere workshops. Entree en deelname aan verschillende activiteiten is gratis. Maar let wel op: vol is vol.

Bekijk hier de flyer voor meer informatie.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese