Marlies en Christien zoeken collega-vrijwilligers

Marlies en Christien ondersteunen welzijnsmedewerkers in dagbestedingslocatie De Eijk in Epe. Zij zijn op zoek naar collega-vrijwilligers om mensen met beginnende dementie de zo gewaardeerde persoonlijke aandacht te geven.

In De Eijk wordt er dagritme geboden en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Bezoekers genieten bijvoorbeeld graag van luisteren naar en praten over klassieke muziek en schilderen graag. Ook brengen ze regelmatig een bezoek aan de bibliotheek of worden er inkopen gedaan op de wekelijkse markt.

Spreekt het werk van Marlies en Christien je aan? Kom eens kennismaken om te ervaren of jij op deze manier iets kan betekenen!

Graag van te voren telefonisch contact om een voor jou en voor de bezoekers geschikt moment af te spreken. Dit kan via telefoonnummer (06) 14 75 48 08.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.