Medewerkers WZU Veluwe krijgen boosterprik

WZU Veluwe is gestart met het geven van boostervaccinaties aan medewerkers. Deze en volgende week kunnen collega’s die dat willen de prik halen op hun werk.

Veel medewerkers vroegen om een boosterprik via het werk, merkte WZU Veluwe. “Daarom hebben we als werkgever besloten deze vaccinatie te faciliteren”, vertelt directeur Zorgbedrijf Dick Sein.

Hoge opkomst
Op de vijf woonzorglocaties zijn prikposten ingericht. Medewerkers van de locaties en uit de thuiszorg kunnen hier terecht. Op de eerste prikdagen op donderdag 9 en vrijdag 10 december was er een hoge opkomst. Ook volgende week hebben collega’s nog de mogelijkheid om de boostervaccinatie te halen.

Blijven beschermen
Cliënten uit de woonzorglocaties van WZU Veluwe konden eerder al een boostervaccinatie laten toedienen. WZU Veluwe benadrukt dat vaccinatie altijd een vrijwillige keuze is. “We hopen wel dat zoveel mogelijk medewerkers gebruikmaken van de booster, zodat we cliënten en elkaar goed kunnen blijven beschermen.”

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese