Mooi bedrag voor de actie ‘Van Puin naar Tuin’

EBF Foundation Elburg heeft een pracht bedrag gekregen van Het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds heeft een bijdrage van maximaal € 5.000,00 toegezegd voor het project ‘Van Puin naar Tuin’. Van dit bedrag is € 2.500,00 afkomstig uit het samenwerkingsfonds ‘Verbind je buurt!’ Vanuit dit samenwerkingsfonds met Provincie Gelderland wordt de sociale verbondenheid in dorpen, wijken en buurten in Gelderland, door initiatieven die mensen met elkaar en/of de samenleving verbinden, gesteund. EBF Foundation is trots dat de maandenlange gesprekken met het Oranje Fonds dit prachtige resultaat heeft opgeleverd. De tuin wordt hierdoor alleen maar mooier.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de tuinactie van ‘Puin naar Tuin’ rondom woonzorglocatie Het Nieuwe Feithenhof.

Doneren
Wilt u dit project steunen? Heel graag! Dit kan eenvoudig door geld over te maken naar bankrekening NL91RBRB0787708623 op naam van Stichting EBF Foundation onder vermelding van ‘Tuinactie van Puin naar Tuin’. Of u kunt hier geld doneren via de button op de speciale pagina van de actie.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese