Mooie waardering van cliënten voor zorg en thuiszorg WZU Veluwe

Cliënten en mantelzorgers op de woonzorglocaties zijn erg tevreden over WZU Veluwe. Zij waarderen de zorg en dienstverlening met gemiddeld een 8. Ook cliënten in de thuiszorg zijn tevreden over de zorg die zij ontvangen. Het gemiddelde cijfer is hier zelfs een 8,7! We zijn heel blij met zulke hoge waarderingen.

Vragenlijst cliënttevredenheid
De mooie waarderingen blijken uit het onderzoek naar cliënttevredenheid over de tweede helft van 2020. Voorafgaand aan het vaste familiegesprek vullen cliënten en mantelzorgers elk half jaar een vragenlijst cliënttevredenheid in. De antwoorden maken op cliëntniveau duidelijk wat er goed gaat en wat er beter kan. Alle antwoorden tezamen geven een beeld van de cliënttevredenheid WZU Veluwe-breed.

Aanbeveling
Van de cliënten en mantelzorgers op de woonzorglocaties beveelt 70% WZU Veluwe aan bij familie, vrienden of kennissen. Van de cliënten in de thuiszorg zegt maar liefst 96% onze zorg aan te bevelen bij anderen! In de thuiszorg scoort het nakomen van afspraken gemiddeld een 8,1. De bejegening krijgt een 8,6 en zingeving (rekening houden met levensovertuiging) scoort een 8.

Scores gelijk tot iets hoger
Over de tweede helft van 2020 zijn in de woonzorglocaties 221 vragenlijsten ingevuld. Dit zijn er ruim 40 meer dan in de eerste helft 2020. Vergeleken met de eerste helft 2020 zijn de cijfers grotendeels gelijk gebleven. De waardering voor zingeving is iets lager. Dit heeft mogelijk te maken met de gevolgen van de maatregelen rondom corona. In de thuiszorg zijn 96 vragenlijsten ingevuld. Ten opzichte van het eerste half jaar zijn de scores iets gestegen.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese