Mooie waardering van cliënten WZU Veluwe

Cliënten en mantelzorgers van de woonzorglocaties van WZU Veluwe zijn erg tevreden over de zorgverlening. Zij bevelen WZU Veluwe aan bij anderen met een gemiddeld cijfer van 8,0, zo blijkt uit een vragenlijst over cliënttevredenheid. ‘Een mooie waardering waar we heel trots op zijn! Het cijfer is de uitkomst van een halfjaarlijkse vragenlijst, voorafgaand aan de vaste familiegesprekken.

Complimenten
De cliënten en mantelzorgers gaven complimenten over bijvoorbeeld zingeving, de goede zorg, de betrokkenheid en de omgang met medewerkers. De zorgmedewerkers ontvingen veel waardering.

Aandachtspunten
De cliënten benoemden ook enkele aandachtspunten waar we aan gaan werken. Deze gingen vooral over het tijdstip waarop zij geholpen willen worden (eerder of juist later), meer persoonlijke aandacht en tijd. Verder wilden de gevraagden minder verschillende gezichten van de zorgmedewerkers en dat de voeding meer ‘op maat’ is.

 

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese