Naar de bollen, naar de prachtige bollen…

Dit liedje, van vroeger,  hoor je vaak in het voorjaar. Nederlanders reageren hierop door massaal naar de bloembollenveld te gaan in het westen. De bewoners uit Elburg hebben geluk, want zij kunnen in Elburg blijven. De stichting EBF Foundation is op dit moment bezig om de belevenistuin bij Het Nieuwe Feithenhof te realiseren en samen met de hovenier Bovendorp & Sellis hebben ze bedacht om 10.000 bollen te poten in deze tuin. Zo kan iedereen al in februari, als de weerssituatie dit toelaat, genieten van een prachtig kleuren spektakel bij Het Nieuwe Feithenhof. Er is gekozen voor een lang bloeiseizoen en hierdoor gaan in mei de laatste bollen bloeien.

Alleen moet al deze 10.000 bollen nog de grond in. En daar kunt u in de week van 22 november bij helpen. De exacte datum moeten we nog bepalen, maar dat hoort u zo spoedig mogelijk. Komt u ook helpen? Heel fijn, van harte welkom! Geef uzelf op bij Bertus Wijnne via e-mailadres b.wynne@upcmail.nl of telefoonnummer o6 11 80 62 76.

Laten we met ons allen kleur gaan aanbrengen in deze prachtige tuin!

Stichting EBF Foundation

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese