Het Nieuwe Feithenhof: Tijdelijke huisvesting in ECR Groot Stokkert

Bewoners van woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof tijdelijk naar Wapenveld

Vanaf januari 2018 starten er grootse verbouwwerkzaamheden in woonzorgcentrum Het Nieuwe Feithenhof. Wij gaan achter de schermen hard aan het werk om onze cliënten straks te kunnen verwelkomen in een vernieuwd, veilig en toekomstgericht woonzorgcentrum.

ECR Groot Stokkert
Gedurende deze verbouwing blijven we graag stofvrij en met dezelfde glimlach zorg verlenen. En streven we ernaar cliënten en hun eigen bekende verzorgenden zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Daarom verhuizen we tijdelijk naar een andere locatie. We hebben weloverwogen gekozen voor ECR Groot Stokkert in Wapenveld. ECR Groot Stokkert is een luxe vakantieverblijf gelegen te midden van de Veluwse bossen en heidevelden.

De tijdelijke huisvesting telt 60 plaatsen voor ouderen die zorg nodig hebben. Met begeleiding en ondersteuning van medewerkers, vrijwilligers en familieleden volgen bewoners een dagprogramma dat lijkt op de situatie zoals deze is in Het Nieuwe Feithenhof. De kamers en bungalows zijn ingericht en hebben allen een eigen badkamer. Het gebouw is ruim en licht en is gelegen te midden van de Veluwse bossen en heidevelden. De tijdelijke woonvoorziening is echter geen achteruitgang. Sterker nog, er zijn zelfs meer faciliteiten beschikbaar dan in het huidige woonzorgcentrum.

Door in één keer te verhuizen en te verbouwen verkorten we de duur van de renovatie naar zeven maanden in plaats van de eerder genoemde anderhalf jaar. Ondanks dit zal het even wennen zijn voor zowel de cliënt als medewerker.

Vervoer
Er rijdt straks dagelijks een busje van WZU Veluwe tussen Elburg en ECR Groot Stokkert. Gebruik is gratis. Op die manier zorgen wij ervoor dat het vervoer voor onze cliënten en hun bezoek, de medewerkers en de vrijwilligers gewaarborgd is.

Communicatie
Alle betrokkenen zijn inmiddels via persoonlijke gesprekken geïnformeerd.

Planning
Als alles volgens plan verloopt, hopen wij voor 1 augustus 2018 weer terug te keren in het gerenoveerde Het Nieuwe Feithenhof in Elburg.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese