Onthulling van het symbolische beeld TROOST op Rehoboth

‘Wie verdriet toelaat en alle ongehuilde tranen huilt, kan zijn wonden werkelijk laten genezen. Hoop zal verdriet begeleiden, zodat de moedeloosheid niet meer aan de macht is.’

Corona heeft grote emotionele gevolgen gehad voor onze medewerkers, vrijwilligers en de cliënten.  Ineke Crans, beeldhouwster in Wapenveld, heeft het beeld TROOST aangeboden aan onze woonzorglocatie Rehoboth. Het beeld symboliseert hoe onze medewerkers, vrijwilligers en de cliënten steun hebben gevonden bij elkaar. We hebben elkaar vastgehouden tijdens deze moeilijke periode en we blijven elkaar vasthouden om elkaar kracht te bieden. Net zoals verdriet en hoop dat symbolisch doen in het verhaal van verdriet en hoop, dat pastoraal medewerker Erik van Loo voordroeg tijdens de onthulling van het beeld, op donderdagmiddag 14 april 2022.

Het was een mooie, zonnige dag, met een grote opkomst. Aanwezig waren een aantal bewoners van onze woonzorglocatie, een aantal medewerkers, beeldhouwster Ineke Crans met dierbaren, directeur van het Zorgbedrijf, Dick Sein en bestuurder van WZU Veluwe, Wim Martens.

Het beeld is ingewijd met een prachtige krans, gelegd door een bewoonster van Rehoboth.

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese