Lezing ‘Omgaan met verlies bij het ouder worden’

Bij het ouder worden krijgt u te maken met verschillende soorten verlies. Bijvoorbeeld verlies van mensen van wie u houdt of verlies van uw gezondheid. Naast verlies van een geliefde of uw gezondheid kunt u ook moeite ervaren door verlies van zelfstandigheid, van vertrek uit uw eigen huis of in een verandering van uw relatie doordat uw partner dementie heeft. Hoe gaat u om met verlies, met wellicht een opeenstapeling van verlieservaringen?

Inzichten en handvatten
Hoe reageert uw omgeving op uw moeite? Hoe vraagt u hulp en bij wie? Welke rol kan geloof spelen in het omgaan met verlies? WZU Veluwe organiseert een lezing waarin Margriet Sprong, adviseur Identiteit, u handvatten en inzichten wil geven hoe u ruimte kunt maken voor uw rouwproces, ook als er nog zoveel te zorgen is.

Wij ontmoeten u graag!
De lezing wordt op woensdag 23 januari gegeven in wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic in Doornspijk, Thornspic 11.
Op woensdag 30 januari bent u welkom in woonzorglocatie Rehoboth in Wapenveld, De Vree 1.

De lezingen starten om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee. Naar verwachting is de lezing om 21.30 uur afgelopen.

U kunt u aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier lezing 'Omgaan met verlies bij het ouder worden'

Graag meld ik mij aan voor de lezing 'Omgaan met verlies bij het ouder worden'

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.