Paaskoor met Passie: mantelzorgers en vrijwilligers in het zonnetje

Op bovenstaande foto ziet u Martin Vermeer. Martin Vermeer is naast verzorgende in de thuiszorg bij WZU Veluwe, een van de koorleden van het Passkoor met Passie. Samen met ruim 20 medewerkers en bekenden van WZU Veluwe repeteert hij op dit moment voor twee concerten met enkele hoogtepunten van de Matthäus Passion. Twee concerten speciaal voor onze mantelzorgers en vrijwilligers.

Alle onze mantelzorgers en vrijwilligers ontvangen een uitnodiging om bij een van de concerten aanwezig te zijn. Als dank voor hun inzet en betrokkenheid.

Data & locatie concerten
Donderdag 22 maart van 20.00 tot circa 22.00 uur
Hervormde Kerk Nunspeet/De Dorpskerk Dorpsstraat 12 in Nunspeet

Vrijdag 23 maart van 20.00 tot circa 22.00 uur
De Grote Kerk/De Sint Maartenskerk Toren-ingang, Beekstraat 1A in Epe

Op beide avonden is de kerk geopend vanaf 19.30 uur. Op vertoon van de kaart kunnen de genodigden met maximaal twee personen naar binnen.

Inschrijving mantelzorgers en vrijwilligers
Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met het inschrijven voor een van de concerten. Hieronder vindt u het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Paaskoor met Passie - mantelzorgers en vrijwilligers

Graag schrijf ik mij in voor een van de concerten van het Paaskoor met Passie.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.