Samen de dag besteden bij vernieuwde dagbesteding Eigen Stijl

Dagbesteding Eigen Stijl in Epe opent de deuren. Eigen Stijl is een plek waar u uw passie kunt blijven volgen. In een huiselijke sfeer is er ruimte om elkaar te ontmoeten en om uw talenten in te blijven zetten. Zowel binnen als buiten.

De naam Eigen Stijl staat voor een dagbeleving die aansluit bij uw eigen interesses en stijl. Eigen staat voor ‘aan onszelf toebehoren’ en Stijl staat voor de ‘vorm’ die bij u persoonlijk past. Bij deze vorm van dagbeleving sluiten we aan bij het gevoel van thuis. We hechten bij Eigen Stijl veel waarde aan eigen regie, actief bezig zijn en plezier hebben.

Welkom
U bent van harte welkom op maandag en woensdag van 09.30 tot 16.30 uur. Wij ontvangen u graag in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe. Voor deelname heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente. Heeft u nog geen indicatie? Ook dan bent u van harte welkom. Wij helpen u graag bij het aanvragen.

Meer informatie
Bent u enthousiast? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met het cliëntservicepunt van WZU Veluwe via telefoonnummer (0578) 76 37 08.

 
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese