Samen op reis! – De Boskamp

Via dit nieuwsbericht informeren we u graag over de stand van zaken rondom de nieuwbouw van De Boskamp aan de Burgermeester van der Feltzlaan 4 in Epe. Normaliter zouden we bijeenkomsten houden om de medewerkers, de cliënten, hun contactpersonen en vrijwilligers te informeren over de plannen en planning. Maar het coronavirus maakt dat we op zoek moesten gaan naar een andere manier om iedereen te informeren over de nieuwbouw.

Korte film
Om die reden presenteren wij met trots een korte film. Een film waarin we u graag meenemen op reis. Een avontuurlijke reis met als eindbestemming de nieuwbouw van De Boskamp. Een tocht langs verschillende knoop- en knelpunten. Met hier en daar wat neer- en tegenslag. Maar via de verschillende mooie (voor)uitzichten en de prachtige natuur samen op weg naar onze eindbestemming. Onderweg staan we stil bij de verschillende vragen die de revue passeren.

Eerste reisverslag
Het gaat om een eerste reisverslag. Als het aan ons ligt, volgen er meer. En zodra het mogelijk is, zullen we weer bijeenkomsten gaan organiseren. Want dat heeft toch wel onze voorkeur. Vooral als het gaat om bijvoorbeeld het beantwoorden van alle vragen die de betrokkenen vanzelfsprekend hebben.

Bekijk hier het eerste reisverslag. Veel kijkplezier!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese