Stichting Kontakt ontvangt bijdrage voor digitale hulpmiddelen De Bunterhoek

Tijdens een feestelijk kerstdiner heeft Stichting Kontakt van Rotary Nunspeet een bedrag van €2.250 ontvangen. Het geld is bedoeld voor een spaaractie voor De Bunterhoek.

Stichting Kontakt zamelt geld in voor digitale hulpmiddelen voor mensen met cognitieve beperkingen. Deze worden vervolgens beschikbaar gesteld aan verschillende zorginstellingen. De stichting spaart op dit moment voor een Belevenistafel voor de bewoners van De Bunterhoek in Nunspeet. Een Belevenistafel is een grote interactieve touchtafel. Voor ouderen is dit een belangrijk middel om in contact te komen met familie, vrienden, herinneringen en elkaar. De Belevenistafel is verrijdbaar en kantelbaar en daarmee multifunctioneel inzetbaar.

Voorzitter Karin Fennema nam de cheque in ontvangst. “Bij het kerstdiner van de Rotary mochten wij als Stichting Kontakt een presentatie geven over ons project voor De Bunterhoek. De leden waren onder de indruk en lieten door hun gift zien hoe belangrijk ze het vinden dat ouderen worden meegenomen in de digitale wereld.”

Stichting Kontakt streeft naar een totaalopbrengst van €50.000. “We hopen tijdens de opening van de nieuwbouw van De Bunterhoek iets moois te presenteren.”

Meer weten over Stichting Kontakt of ook een bijdrage leveren? Kijk op www.stichtingkontakt.nl

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese