Terugblik Samen Geloven 21, 22 en 23 juni 2022

Op 21, 22 en 23 juni organiseerden wij speciaal voor cliënten en medewerkers het evenement Samen Geloven, in ’t Huiken in Elburg.
En we zijn nog aan het nagenieten, want wat waren het drie mooie dagen, helemaal in het teken van het thema ‘geloof, hoop en liefde’.

We mochten genieten van een voorstelling van een zandkunstenaar, die onder andere het verhaal van de ‘verloren zoon’ heeft uitgebeeld. Een prachtig verhaal waarin het thema geloof, hoop en liefde naar voren kwamen. Ook hebben cliënten en medewerkers samen gezongen: liederen als ‘Ik zal er zijn’ en ‘Ere zij aan God, de Vader’ kwamen voorbij. Daarbij werden zij begeleid door organist Gerben Rorije en trompettisten Arjan en Edith Post. Veel dank aan hen voor hun optreden.

Ook veel dank aan de cliënten die tijdens het evenement hebben verteld wat geloof, hoop en liefde voor hen betekenen en aan de cliënten die hun creatieve talent in hebben gezet en prachtige kunstwerken voor het evenement hebben gemaakt. Dit was zeer inspirerend.

Tot slot gaat onze grote dank uit naar de Dirk Gaasbeek Stichting, van wie wij een gulle bijdrage mochten ontvangen van €3300,- De Dirk Gaasbeek Stichting verbindt sponsoren en verpleeghuizen om mooie muziekprojecten in de ouderenzorg, zoals Samen Geloven, te realiseren.

Bekijk hier het filmpje voor een impressie van het evenement. 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese