Appartementen beschikbaar in Keizershof Oene

Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving.


Er kan een moment komen dat u behoefte krijgt aan een meer veilige woonomgeving, waar u zelfstandig kan blijven wonen met zorg dichtbij. Dat kan in Oene!

Veilig wonen
Keizershof Oene is een appartementencomplex waar ouderen comfortabel, zelfstandig en veilig kunnen wonen. Indien nodig met professionele zorg en ondersteuning. Het appartementencomplex bevindt zich op een ideale locatie. Dichtbij het centrum, de winkels en de kerk.

Zorg en ondersteuning
Voor de dagelijkse maaltijden en huishoudelijke ondersteuning, maar ook voor verzorging, verpleging, personenalarmering en dagbesteding kunnen ouderen een beroep doen op de professionele medewerkers van WZU Veluwe.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling voor een appartement? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs via het e-mailadres servicepunt@wzuveluwe.nl of telefoonnummer (0578) 76 37 08.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.