Bijeenkomst veilig zelfstandig wonen

Als u bij het ouder worden graag thuis wilt blijven wonen is het belangrijk om uw huis zo veilig mogelijk te maken. Zo voorkomt u niet alleen ongelukken, maar kunt u zich ook veiliger voelen. Ook is het goed om na te denken hoe u uw huis toegankelijk kan maken voor zorgmedewerkers wanneer dit nodig is. Benieuwd met welke aanpassingen u uw woning veiliger kunt maken?

Informatiebijeenkomsten
WZU Veluwe Thuiszorg Nunspeet organiseert twee bijeenkomsten met als thema ‘veilig zelfstandig wonen’. Op 19 juni voor bewoners van De Clockenslach en hun naast betrokkenen. Op 4 juli voor overige belangstellenden. Tijdens de bijeenkomst vertellen de brandweer en de wijkagent wat u kunt doen om uw huis te beveiligen tegen brand of ongenodigd bezoek. Want vaak kan een eenvoudige aanpassing van uw woning, de veiligheid in huis enorm vergroten.

Data en tijden
De bijeenkomst voor bewoners van De Clockenslach is op woensdag 19 juni van 19.00 tot 20.00 uur in zaal De Klepel in De Clockenslach. De koffie en thee met een lekkere traktatie staan vanaf 18.45 uur voor u klaar.
De bijeenkomst voor overige belangstellenden is op donderdag 4 juli van 15.30 tot 16.30 uur in Het Venster, Elburgerweg 15 te Nunspeet. Hier staat de koffie en thee vanaf 15.00 uur voor u klaar.

Aanmelden
Om rekening te kunnen houden met uw komst, vragen wij u om u tijdig aan te melden via onderstaand contactformulier.

Aanmeldformulier bijeenkomst veilig zelfstandig wonen

Graag meld ik mij aan voor de informatiebijeenkomst van De Bunterhoek.
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.