Wederom mooie bedragen voor de actie ‘Van Puin naar Tuin’

EBF Foundation Elburg heeft opnieuw een aantal prachtige bedragen gekregen. Dit keer met dank aan de inzet van de Mega Muziek Marathon en City Bar ontving EBF Foundation Elburg €12.000,00 voor het project ‘Van Puin naar Tuin’. En van de provincie Gelderland ontvingen we ook nog eens €7.500,00. Fantastisch!

Het bestuur van de stichting meldt vol trots dat zij op 23 augustus gaan starten met de renovatie van de tuin voor Het Nieuwe Feithenhof.. De komende tien weken zullen zij gebruiken om ons tuinplan, in overleg met WZU Veluwe, uit te werken. Hiermee komt er eindelijk een einde aan een lange voorbereidingsperiode en Loermeeuwactie van ‘Puin naar Tuin’, die bijna twee jaar heeft geduurd.

Zaterdag 21 augustus organiseren organiseert EBF Foundation Elburg een openingsdag om dit heugelijke feit te vieren. De dag zal in nauw overleg met afdeling Welzijn Het Nieuwe Feithenhof worden georganiseerd. ‘Het complete programma van deze dag zullen wij te zijner tijd bekend maken. Een ding is zeker: deze dag wordt een feestje in en om de woonzorglocatie’. ’s Middags houden we een officiële receptie waarbij alle cliënten, sponsoren, en omwonenden worden uitgenodigd. Het is de bedoeling dit te organiseren in de tuin als onderdeel van het feestprogramma van deze dag. Hoe en wat de openingshandeling zal zijn, is nog een verrassing. En wie deze handeling gaat uitvoeren, houden we nog even onder onze pet.’ aldus Bertus Wijnne.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de tuinactie van ‘Puin naar Tuin’ rondom woonzorglocatie Het Nieuwe Feithenhof.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese