Week van de mantelzorg

In deze week van de mantelzorg hebben veel mensen Hart van Thornspic bezocht. Mantelzorgers konden hun mantelzorgwaardering ophalen. Verschillende mensen kwamen voor het eerst een kijkje nemen in Hart van Thornspic.

Er lagen mooi versierde tasjes klaar. Kinderen van de Baxschool en van de Regenboogschool hadden deze tasjes afgelopen maand versierd samen met de ouderen.

Daarnaast was er een presentatie van mooie natuurfoto’s. Speciaal voor deze gelegenheid kwam Bendiks Westerink ons prachtige foto’s laten zien en wist hij er van alles bij te vertellen.

Er was veel belangstelling. Met zo’n 50 bezoekers was het een gezellige boel. De heerlijke traktatie bij de koffie was gesponsord door de plaatselijke Spar.

Al met al een heel geslaagd gebeuren! En ieder die Hart van Thornspic heeft bezocht of heeft meegeholpen tijdens de activiteiten:

Hartelijk bedankt en kom gerust weer eens langs!!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.