Vakantiejob

Op zoek naar een leuke vakantiejob en wil jij betekenisvolle ervaringen opdoen?
Ben jij op zoek naar een leuke vakantiejob en wil jij betekenisvolle ervaringen opdoen? Volg je op dit moment een opleiding in de zorg of ben je misschien van plan om deze te gaan volgen? Of ben jij gewoon op zoek naar een leuke, zinvolle en uitdagende vakantiebaan? Bij ons ben je welkom mét en zonder zorgopleiding om vakantiewerk te komen doen. Dus twijfel niet langer en meld je snel aan!

Vakantiewerk in de zorg en ondersteuning
In de periode dat veel van onze medewerkers er even tussenuit gaan, zijn wij bij WZU Veluwe op zoek naar enthousiaste collega’s voor de ondersteuning van onder andere onze teams op onze locaties en onze thuiszorg teams. Dus stop met zoeken naar een leuke vakantiejob en kom werken bij één van de leukste zorgorganisaties van de Veluwe!

Volg jij een opleiding in de zorg?
Dan kun je aan de slag in een functie die goed past bij jouw opleidingsniveau. Je kunt onze collega’s in de zorg ondersteuning bieden bij de dagelijkse zorg aan onze cliënten. Je kunt zowel aan de slag op één van onze locaties of in één van de thuiszorg teams. Kortom, een waardevolle manier om onze cliënten te ondersteunen en een leuke vakantiejob die aansluit bij je studie!

Volg je geen zorgopleiding maar ben jij gewoon op zoek naar een leuke, zinvolle en uitdagende vakantiebaan?
Ook zonder gerichte zorgopleiding kun jij als vakantiemedewerker bij ons aan de slag! Als Afdelingsassistent, Medewerker Huishouding, Receptie of Linnendienstverlening kun jij het verschil maken om onze zorgmedewerkers de beste ondersteuning te bieden!

Dit ben jij:

 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent flexibel inzetbaar in weekenden en tijdens vakanties;
 • Voor een functie in de zorg ben je bezig met een opleiding in de zorg;
 • Je bent minimaal 16 jaar.

Wij bieden:

 • Een heel goed salaris van minimaal € 9,80 tot maximaal € 17,05 per uur, afhankelijk van jouw opleiding, leeftijd en ervaring. We volgen hierbij de arbeidsvoorwaarden en een salaris zoals deze geregeld zijn in de CAO VVT;
 • Een uitdagende en betekenisvolle job tijdens de vakantie- en/of zomerperiode;
 • Een werkomgeving waar wij met mensen vóór mensen werken;
 • Een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied;
 • Uren in overleg;
 • De mogelijkheden om na de vakantie als weekendkracht of flexmedewerker ingezet te worden;
 • Een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Vul direct het formulier aan en meld je aan als vakantiekracht bij WZU Veluwe. Van harte welkom! Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Gerco Plender. Bel of app met Gerco Plender via 06 – 82 28 27 06 of stuur een e-mail naar G.plender@wzuveluwe.nl.

Alle medewerkers van WZU Veluwe moeten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij de protestants-christelijke identiteit van WZU Veluwe kunnen uitdragen op basis van ons identiteitsdocument.

Meld je direct aan voor een leuke vakantiejob!

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.