Vakantiewerk

Wat ga jij doen in de vakantie?

Ben je een actief en energiek persoon die wat wil bijverdienen en werkervaring wil opdoen in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! WZU Veluwe zoekt voor de zomerperiode 2019 verschillende vakantiekrachten.

Vakantiemedewerker zorg
Je helpt mee bij het bieden van de dagelijkse zorg aan onze cliënten zoals het wassen en aankleden. Afhankelijk van je behaalde deelcertificaten en eventuele stages wordt gekeken wat je precies mag doen. Op die manier zorgen we ervoor dat het voor jou uitdagend blijft. Heb je een afgeronde zorgopleiding? Dan word je aangenomen op de functie die past bij je opleiding. We hebben zowel vacatures op onze locaties als in de thuiszorg.

Vakantiemedewerker afdelingsassistent
Als afdelingsassistent ondersteun je het zorgteam. Je helpt bij de maaltijden, doet huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling en draagt bij aan een zinvolle en gezellige dagbesteding door activiteiten met cliënten te doen.

Vakantiemedewerker huishouding
Als huishoudelijk medewerker help je mee met het schoonhouden van de algemene ruimtes of verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten thuis.

Vakantiemedewerker receptie
Als receptiemedewerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden op de receptie van één van onze woonzorglocaties. Je ontvangt, informeert en verwijst op een gastvrije manier onze cliënten en bezoekers. Ook kunnen er wat licht administratieve en secretariële werkzaamheden van jou gevraagd worden.

Vakantiemedewerker linnendienstverlening
Als vakantiemedewerker linnendienstverlening help je mee om het was- en linnengoed van de cliënt te verzorgen. Je zorgt er voor dat het wasgoed schoon gewassen en netjes opgevouwen weer bij de cliënt wordt bezorgd.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal 3 weken beschikbaar in de maanden juni, juli of augustus. Met name ook week 31, 32, 33 en/of 34;
  • Dat je het leuk vindt om met mensen te werken;
  • Dat je een zelfstandige, open en flexibele houding hebt;
  • Dat je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Voor de functie vakantiemedewerker zorg is de eis dat je een zorgopleiding volgt (op niveau 2, 3, 4 of 5) of die inmiddels hebt afgerond én enige werk- of stage-ervaring in een verpleeg- of verzorgingshuis hebt.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris, ver boven minimumloon;
  • Een leuke werksfeer;
  • Een kans om ervaring en kennis op te doen binnen je vakgebied;
  • Afwisselend werk!

Wil je bij ons komen werken, vul dan hieronder het sollicitatieformulier in.

Vacatures

Geen vacatures in Vakantiewerk
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.