Wethouder W. Krooneman aanwezig bij officiële heropening dagbesteding Elburg

Afgelopen maandag 18 oktober vond de officiële heropening van de dagbesteding van Het Nieuwe Feithenhof plaats. Wethouder W. Krooneman was aanwezig als gastheer. De aanwezigen genoten van het door de wethouder geserveerde kopje koffie met een heerlijk gebakje.

Een fijne dag samen met anderen
De dagbesteding is bedoeld voor senioren die behoefte hebben aan structuur, ontspanning gezelligheid of een luisterend oor. De dagbesteding vindt op de maandagen en de donderdagen van 10.30 tot 17.00 uur plaats in de ‘Buitenhof’, Nunspeterweg 7 in Elburg. Wanneer de vraag naar dagbesteding in Elburg groot is, zal het dagbesteding ook op andere dagen geopend zijn.

Afwisselend dagprogramma
In een gezellige en liefdevolle omgeving bieden we een afwisselend dagprogramma waarbij stimulering, ontspanning, ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Onder begeleiding van ervaren en betrokken medewerkers van WZU Veluwe.

Meer informatie
Voor het krijgen van dagbesteding heeft u in de gemeente Elburg geen indicatie nodig. Bent u enthousiast? Of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met Anita Krupe , coördinator dagbesteding. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 06 147 54 715. U kunt ook contact opnemen met woonzorglocatie Het Nieuwe Feithenhof via telefoonnummer (0525) 68 13 34.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese