WZU Veluwe doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 15e keer NLdoet in heel Nederland. WZU Veluwe doet ook mee. Op onze verschillende locaties bieden wij enkele klussen die nog geklaard moeten worden.  

NLdoet is een mooie kans om klussen te klaren. Het worden twee gezellige dagen, waar we onze cliënten enorm blij mee maken! Vrijwilligers die bij ons de handen uit de mouwen willen steken zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.

Trots
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2019 voor de 15e keer. Tijdens de editie van 2018 zijn ruim 9.700 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Tijdens deze twee dagen maken we met z’n allen het verschil in Nederland.”

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.