WZU Veluwe en Viattence openen gezamenlijke teststraat voor medewerkers

Samen met Viattence heeft WZU Veluwe sinds maandag 19 oktober een gezamenlijke teststraat voor medewerkers. Hier kunnen medewerker van beide zorgorganisatie zich op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 9.00 uur laten testen. De tests worden binnen dit uur afgenomen en direct daarna naar het laboratorium gebracht. Binnen 24 tot 48 uur zijn de testuitslagen binnen.

De teststraat staat bij WZU Veluwe-locatie Rehoboth in Wapenveld. Ook Zorggroep Noordwest Veluwe, Hanzeheerd en Het Baken sluiten aan bij de gezamenlijke teststraat.

Goede samenwerking
WZU Veluwe is blij om dit voor medewerkers te kunnen doen. Dankzij een prettige samenwerking hebben we een mooie teststraat gerealiseerd en daarmee al een flinke slag gemaakt in het gezamenlijk testen. We hopen in de nabije toekomst nóg meer snelheid in de doorlooptijd van het testen en het ontvangen van de uitslagen te kunnen realiseren. Daarover zijn beide partijen in gesprek met onder andere de GGD.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese