WZU Veluwe gaat over op een nieuw leerplatform

Onze werkomgeving verandert voortdurend en dat vraagt van onze medewerkers dat ze snel nieuwe kennis en vaardigheden aanleren. Daarom implementeert opleidingsadviseur Elseline Timmer samen met een groep medewerkers een nieuw leerplatform. Deze samenwerking met medewerkers is belangrijk, omdat het nieuwe leerplatform helemaal moet passen bij de verschillende leerbehoeften en concrete vereisten van onze medewerkers.

Met het nieuwe leerplatform worden alle leeractiviteiten samengebracht in één persoonlijk en overzichtelijk leerplatform voor al onze medewerkers. Bijzonder daarbij, is dat er interactie mogelijk is, waardoor je met en van elkaar leert. Ook kunnen we met dit nieuwe platform flexibele leerpaden aanbieden. Zo bieden wij hen de kans om zich echt verder te kunnen ontwikkelen en houden wij hun specialistische en deskundige gehalte op een hoog niveau.

Na een grondige voorbereiding hebben Wim Martens namens WZU Veluwe en Hans Veeger namens Defacto, op maandag 4 april 2022 de overeenkomst voor het nieuwe leerplatform getekend. Per 1 juli 2022 zullen we gaan werken met het nieuwe platform. Een mooie ontwikkeling!

 

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese