WZU Veluwe houdt tweede ontmoetingsavond over dementie en geloof

Wat kunnen de kerk en een zorgorganisatie voor elkaar betekenen voor mensen met dementie en hun geloof? Daarover houdt WZU Veluwe op maandagavond 22 mei voor de tweede keer een ontmoetingsavond, dit maal in de Regenboogkerk in Epe. De eerste bijeenkomst in ’t Harde trok veel belangstellenden.

Elkaar de hand reiken
WZU Veluwe heeft in Epe woonzorglocatie De Boskamp, dagbestedingslocatie De Eijk en Thuiszorg Epe. Net als de kerk is de zorgorganisatie geworteld in de lokale gemeenschap. Om ook in de toekomst om kwetsbare ouderen heen te kunnen staan, is het goed als kerken en zorgorganisaties elkaar de hand reiken. Tijdens de ontmoetingsavond vertelt bestuurder José Geertsema hier meer over.

In gesprek
Margriet Sprong, adviseur Identiteit en Zingeving bij WZU Veluwe, verzorgt een lezing over dementie en geloof. Aansluitend gaan aanwezigen in kleine groepjes in gesprek over het thema. Zij kunnen vragen stellen en ervaringen uitwisselen met leden van het pastoraal team en medewerkers uit de thuiszorg.

De ontmoetingsavond is op maandagavond 22 mei van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Locatie: Regenboogkerk, Beekstraat 33, Epe. Gemeenteleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

 
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese