WZU Veluwe ondertekent samenwerkingsovereenkomst met Philadelphia

Onder het toeziend oog van deelnemers John, Wilma en Antoinet hebben bestuurders Jaap Hagedoorn van Philadelphia Werk en Begeleiding en Wim Martens van WZU Veluwe dinsdag 25 februari een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Te midden van de trotse deelnemers, hun familieleden, begeleiders en bewoners van Rehoboth zetten zij hun handtekening onder een nu al geslaagde samenwerking. 

Ondersteunende werkzaamheden
Op onze locatie Rehoboth verrichten deelnemers van Philadelphia sinds een paar maanden eenvoudige ondersteunende werkzaamheden. Zo assisteert Antoinet in de kapsalon, helpt Wilma op een afdeling voor kleinschalig wonen en doet John allerlei klusjes. Op deze manier krijgen zij de kans om zich verder te ontwikkelen. 

Glimlach
Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid biedt WZU Veluwe graag gelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen. Met veel enthousiasme zetten de deelnemers zich in voor bewoners. De gezelligheid die zij met zich meebrengen wordt erg gewaardeerd. Een samenwerking die van beide kanten dus een glimlach oplevert.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese