WZU Veluwe staat stil bij corona met herdenkingsdienst

WZU Veluwe staat donderdag 6 april stil bij de coronapandemie. In de Grote Kerk in Epe komen medewerkers, vrijwilligers, familie en andere betrokkenen bij elkaar voor een herdenkingsdienst met sprekers en muziek.

“De coronapandemie is officieel voorbij, maar de impact ervan is nog elke dag merkbaar”, zegt José Geertsema, bestuurder van WZU Veluwe. “Het is goed om met elkaar in deze dienst stil te staan bij emoties die er nog zijn, terug te kijken op keuzes die zijn gemaakt, te benoemen waar pijn ligt maar ook uit te spreken hoe we met elkaar van betekenis zijn geweest voor onze cliënten.”

Dominee Van der Graaf
Een van de sprekers is André van der Graaf, oud-predikant uit Heerde. Hij vertelt over zijn persoonlijke ervaringen. Ook wethouder Lia de Waard van gemeente Epe gaat in op de moeilijke periode. Bariton Zwier van der Weerd levert een muzikale bijdrage.

De herdenkingsdienst op 6 april begint om 15.30 uur en duurt tot 17.15 uur. Locatie: Grote Kerk in Epe, Hoofdstraat 76. Betrokkenen bij WZU Veluwe en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via communicatie@wzuveluwe.nl.

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese