WZU Veluwe zoekt collega’s via nieuwe website

De vernieuwde website Werken bij WZU Veluwe staat live. Een website speciaal gericht op het werven van nieuwe collega’s. En waar naast de vacatures ook veel aandacht is voor de organisatie. Wie is WZU Veluwe, hoe wordt er gewerkt binnen de organisatie en wat vinden we belangrijk. Want dat moet net zo goed bij iemand passen als de inhoud van de functies. Neem snel een kijkje op onze nieuwe werken-bij-website.

Impressie van sfeer en manier van werken
Hoe maak je mensen warm om bij WZU Veluwe te komen werken? Natuurlijk met heldere beschrijvingen van de kwaliteiten die je zoekt. Maar net zo belangrijk is een goede impressie van de sfeer en manier van werken binnen onze organisatie. Op de vernieuwde werken-bij-site komt dat allemaal samen.

Nieuwe filters, betere matches
Op de nieuwe werken-bij-website kan er nu veel sneller bijvoorbeeld een functiegroep en regio worden geselecteerd. Ook is er voor een bezoeker eenvoudig te zien welke vacatures er zijn in zijn of haar regio. Het aantal klikniveau ’s is verminderd waardoor alle informatie veel sneller en overzichtelijker wordt gepresenteerd.

Sfeer proeven via ervaringsverhalen
Wat een functie precies inhoudt, en hoe het is om te werken bij WZU Veluwe, kan iemand die al bij WZU Veluwe werkt het beste vertellen. Daarom vertellen diverse ambassadeurs hun verhaal. Op deze manier kunnen bezoekers van de website direct een indruk krijgen van de dagelijkse praktijk. De prachtige en herkenbare foto’s zijn gemaakt door fotograaf Christien Brandwijk die zelf ook werkzaam is bij WZU Veluwe.

Makkelijk reageren en informatie opvragen
Verder is het van belang om het solliciteren zo makkelijk mogelijk te maken. Dit is gerealiseerd doordat bij elke vacature heel duidelijk de knop ‘solliciteer direct’ in beeld staat. Door het volgen van een paar eenvoudige stappen kan een kandidaat gemakkelijk solliciteren. Ook is direct te zien bij wie en op welke manier een kandidaat voor meer informatie over de betreffende vacature terecht kan. De openstaande vacatures zijn overigens ook weer makkelijk te delen via de bekende social media kanalen waardoor het bereik nog groter wordt.

Online visitiekaartje
Mark Smidt, recruiter bij WZU Veluwe, is blij met de vernieuwing: “Voor WZU Veluwe was het vernieuwen van de werkenbij website noodzakelijk. Het draait allemaal om de zorg voor cliënten die bij ons wonen of die in de thuissituatie door ons ondersteund worden. En daar zoeken we deskundige, betrokken en gemotiveerde mensen voor. Daarom willen we laten zien dat we een interessante werkgever zijn. Om belangstellenden een goed beeld te geven van onze organisatie presenteren we WZU Veluwe op een realistische, herkenbare en aantrekkelijke manier. Je kunt onze wervingspagina zien als online visitekaartje.”

Ook werken bij WZU Veluwe?
Breng jij ook graag een lach op een gezicht? Wil jij cliënten helpen om hun mogelijkheden te benutten en waar nodig passende zorg en ondersteuning verlenen? Maak dan kennis met WZU Veluwe en zet jouw kennis en talenten in voor onze cliënten!  Ontdek dan hier hoe jij in de ouderenzorg hét verschil kan maken!

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese