Familieportaal Caren

Familieportaal ‘Caren’ is de grootste zorgwebsite van Nederland waar formele en informele zorg samenkomt. Caren verbindt cliënt, familie/mantelzorgers en WZU Veluwe met elkaar. Het laat aan alle partijen het zorgleefplan en het zorgdossier met de rapportages zien. Ook is er een agenda ingebouwd en kunnen mantelzorgers en verzorgenden berichten naar elkaar sturen.

Natuurlijk bepaalt de cliënt of hij of zij gebruik wil maken van Caren. Indien er gebruik gemaakt wordt van Caren is de cliënt en/of beheerder tekeningsbevoegd voor de ondertekening van het zorgplan. U bent zelf verantwoordelijk dat de ondertekening van het zorgplan via Caren rechtsgeldig plaatsvindt door de gemachtigde van de cliënt.

Aanmelden

Via onderstaand contactformulier kunt u zich aanmelden voor het familieportaal. De verplichte invulvelden zijn gemarkeerd met een *. De bij ons ingeschreven schriftelijk gevolmachtigde zorg ontvangt na circa vijf werkdagen per brief een unieke toegangscode. Staat er bij ons geen e-mailadres geregistreerd? Dan ontvangt u de unieke toegangscode per post.

Indien er geen schriftelijk gevolmachtigde zorg geregistreerd staat, nemen wij contact op met de aanvrager, omdat we alleen toegangscodes verstrekken aan geregistreerde en geïdentificeerde contactpersonen. Per cliënt wordt één code verstrekt. In Caren kan de contactpersoon eventueel meerdere mensen autoriseren.

Aanmelden familieportaal Caren

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.
Click to access the login or register cheese