Familieportaal Caren

Familieportaal Caren verbindt cliënt, familie/mantelzorgers en WZU Veluwe met elkaar. Het laat aan alle partijen het zorgleefplan en het zorgdossier met de rapportages zien. Ook is er een agenda ingebouwd en kunnen mantelzorgers en verzorgenden berichten naar elkaar sturen.

Natuurlijk bepaalt de cliënt of hij of zij gebruik wil maken van Caren. Indien er gebruikgemaakt wordt van Caren is de cliënt en/of beheerder tekeningsbevoegd voor de ondertekening van het zorgplan. U bent zelf verantwoordelijk dat de ondertekening van het zorgplan via Caren rechtsgeldig plaatsvindt door de gemachtigde van de cliënt.

Aanmelden

Wilt u zich als schriftelijk gevolmachtigde zorg aanmelden voor het familieportaal? Vul dan onderstaand formulier in. U kunt ook opnemen met Het Informatie Punt (HIP) via 0578-56 90 22. U ontvangt dan na circa vijf werkdagen per e-mail of per post een unieke toegangscode.

Let op: wij verstrekken alleen toegangscodes aan geregistreerde en geïdentificeerde contactpersonen. Per cliënt wordt één code verstrekt. In Caren kan de contactpersoon eventueel meerdere mensen autoriseren.

Aanmelden familieportaal Caren

"*" geeft vereiste velden aan

Geboortedatum cliënt*
U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.