Familieportaal Caren

Familieportaal ‘Caren’ is de grootste zorgwebsite van Nederland waar formele en informele zorg samenkomt. Caren verbindt cliënt, familie/mantelzorgers en WZU Veluwe met elkaar. Het laat aan alle partijen het zorgleefplan en het zorgdossier met de rapportages zien. Ook is er een agenda ingebouwd en kunnen mantelzorgers en verzorgenden berichten naar elkaar sturen.

Natuurlijk bepaalt de cliënt of hij of zij gebruik wil maken van Caren en zo ja, wie van de naastbetrokkenen toegang heeft tot het gehele of gedeeltelijke digitale zorgdossier. Dit kan familie, maar ook een mantelzorger zijn. In het cliëntenblad WZU Veluwe informatief, editie zomer 2016, vertelt mantelzorger Ant Stremmelaar over haar ervaringen.

Aanmelden

Via onderstaand contactformulier kunt u zich aanmelden voor het familieportaal. De verplichte invulvelden zijn gemarkeerd met een *. De bij ons ingeschreven eerste contactpersoon ontvangt na circa vijf werkdagen per brief een unieke toegangscode. Indien er geen contactpersoon geregistreerd staat, nemen wij contact op met de aanvrager, omdat we alleen toegangscodes verstrekken aan geregistreerde en geïdentificeerde contactpersonen. Per cliënt wordt één code verstrekt. In Caren kan de contactpersoon eventueel meerdere mensen autoriseren.

Aanmelden familieportaal Caren

U vindt meer informatie over zorg en ondersteuning van WZU Veluwe op www.wzuveluwe.nl. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0578) 76 37 08.